Flykending.dk

Airshows

Roskilde Airshow
Starter: 18-08-2017
Slutter: 20-08-2017

Fra hjemmesiden:
Roskilde Airshow arrangementerne afholdes i Roskilde Lufthavn hvert andet år (første gang i 1995) og har til formål at fremme interessen for flyvning i bred forstand. Arrangementerne skal appellere til publikum i alle aldre, som skal gives en spændende oplevelse med flyveopvisning og udstillinger med relation til både civil og militær flyvning før og nu.

Arrangementet henvender sig til hele familien. Specielt satses på at repræsentere og informere om de forskellige uddannelsesmuligheder indenfor flyvning - såvel civilt som militært - således at f.eks. uddannelsessøgende på nærmeste hold kan orientere sig om en mulig karriere relateret til flyvning.
Geografisk set forventes besøgende fra hele Sjælland, Lolland Falster og fra Fyn, da Roskilde Airshow er det eneste større flyveshow på Sjælland. Der forventes 12.000-15.000 besøgende, afhængigt af vejret.


  Land:


Sted:
Roskilde lufthavn, Tune.

Pris:
Mellem 60 - 260 kr.

Hjemmeside:
Preview by Thumbshots.com

Flykending.dk:
Forventer at deltage.

Ny side 1

Infoboks

På denne side vil vi præsentere airshows i Danmark og udlandet.

Hvis der er tale om et tilbagevendende airshow og du selv tidligere har deltaget, vil vi også meget gerne høre om dine erfaringer med at deltage og evt. tips til transport, overnatning og lignende.


Airshows

Alle airshows


Landeoversigt

Airshows i Danmark

Airshows i England

Airshows i USA

Månedsoversigt

Airshows i januar

Airshows i februar

Airshows i marts

Airshows i april

Airshows i maj

Airshows i juni

Airshows i juli

Airshows i august

Airshows i september

Airshows i oktober

Airshows i november

Airshows i december